Shahidah Travel & Tours Pte Ltd


We Love Hearing From You
...

ENQUIRY/FEEDBACK


*Mandatory fields

What Our Customers Say...

Pakej Haji 15 Hari

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Saya nak ucapkan tahniah pada semua pegawai Shahidah Travel & Tours yang telah membuat yang terbaik untuk Haji 2018. Keikhlasan pegawai Shahidah untuk memberikan yang terbaik untuk jemaah Haji 2018. Saya berpuas hati aturcara Haji 2018 yang diberi Shahidah kepada semua jemaahnya. Saya doakan semoga pegawai Shahidah diberikan kesihatan dan dipermudahkan urusan harian.
– Hj. Haslan Samsuri

Thank you very much for all your concern and help you gave us during Haj period and we really appreciate your help and concern. It was a great team work of Shahidah. Very good job done. We are very happy for all your help. May Allah bless you all.
– Hjh. Shahina Zaheer, Baig family

Thank you for the pleasant experience.
– Hj Noor Mohd

Alhamdulillah! Allahu Akhbar! Terima kasih pada Hjh Rozidah dan pegawai-pegawai Shahidah, terutamanya Haji Ayoob yang prihatin tentang kemaslahatan jemaah Shahidah. Seronoknya dapat pengalaman beribadah bersama jemaah di sini. Terima kasih juga pada para jemaah yang sama-sama membantu terutamanya apabila kami memerlukan pertolongan. Semoga kita dapat berjumpa lagi apabila diberikan kesempatan di lain hari. InsyaAllah.
– Hjh. Norwati Wanoh

Saya, Mohd Yunus dan isteri, Faridah Jabbar ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Shahidah Travel terutama Hjh Zaiton dan Hjh Rozidah atas khidmat yang diberikan kepada kami dalam mengerjakan ibadah Haji. Semoga Allah berkati dan rahmati kamu semua. Aamiin.
- Hj Mohd Yunus & Hjh Faridah Jabbar

Semoga dengan belas dan rahmat Allah kita semua di kurniakan Haji Mabrur.

Amir dan isteri, Alinah, ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Rozidah dan Kak Zaitoon atas khidmat dan keprihatinan yang diberikan sepanjang kami melaksanakan ibadah haji.

Kami juga ingin memohon ampun dan maaf dari semua atas apa jua kesilapan kami (tutur kata, perbuatan dll) Terima kasih dan assalamualaikum.
- Hj Amir Hamzah & Hjh Alinah Mohamed Ali

KUMPULAN HJH ZAITOON (21 DAYS) – SAUDI AIRLINES

Ribuan terima kaseh saya ucapkan pada Hajjah Zaitun kerana menolong saya dgn banyaknya. Alhamdullillah saya bershukor pada Allah kerana dapat menunaikan Fardu Haji dgn sempurnanya dgn pertolongan Che Zaitun. Allah saja yg membalas jasa Che Zaitun. Aamiin.
(Hjh Salbiah Ahamad)

 Waalaikumsalam Kak Hajjah Zaiton.. Alhamdulillah kami berdua sehat sejak balik dari haji. Jutaan terima kasih atas bimbingan dan penjagaan kak zaiton dari awal hingga akhir perjalanan haji saya dan suami.. semuga Allah akan membalasnya.. Aamiin..
( Hjh Khairiyah Abu dan Ismail Bin Samat)


 KUMPULAN HJH HERWANI (21 DAYS) – SCOOT

 Alhamdulilah ,Alhamdulilah,Alhamdulilah saya amat bersukur yg mana saya memilih Shahidah Travel & Tours Pte.Ltd. untok menunaikan package Haji 2017 .Amat2 memuaskan semasa ibadah haji tak ada cacat cela nya sehingga saya dapat membuat haji dgn sempurna nya baik dari pegawai 2 Ustaz 2 disana dgn ni saya mengucapkan banyak2 trima kaseh semoga Allah mebalas nya Amin ya robal Alamin.
- Hj Noor Bin Tijoh

Alhamdulillah..Shahida Travel &Tours Pte.Ltd. Saya salah saorg dari jemaah ..beruntung Shahida kerana memiliki pegawai2 yg sangat iklas menjaga jemaah mereka...terima kasih pegawai2 Shahidah... Semuga Allah Rahmati anda semua di dunia dan akhirat..tqsm ❤.
- hjh Hayati Mat Nor)

Assalamualaikum,,Alhamdulilla rasa bershukor dapat melakukan ibadah haji dengan sempurna dengan bimbingan  ustaz2 dan pegawai2 dari Shahidah dan layanan  yang mesra, semoga  ibadah kami  di terima oleh ,Allah swt, Aamiin3 yra, terima kaseh.
- hjh Suriati

Bagi pihak ibu saya , zalehar ingin mengucapkan terima kasih pada Cik Wani yg telah memimpin jemaah dengan baik.Terima kasih juga pada encik Ayob yang telah bersusah payah mengajar dan mengambil berat jemaah semasa melontar. Tidak lupa juga makanan yang sedap2. Layanan yang diberikan oleh Shahidah travel & tours sangat memuaskan. 
- hjh Zalehar bt md kassim

Feedback saya, Alhamdulillah pegawai yang bertugas menjaga jemaah dgn baik dan memuaskan. Makanan semasa di Shisha juga baik. Selain dari ini saya amat bersyukur dan berpuas hati atas layanan yang diberi oleh Shahidah. Sekian terimakasih.
- Hj Imran

dari saya suami/isteri dan juga dari kakak saya maznah...menguchapkan ribuan terima kaseh atas semua yang che wani kendalikan dengan cekap dan pantas dan semua nya beres dengan sempurna...alhamdulillah3...in sya Allah kita akan pilih lagi Shahidah Travels and Tours sebagai haji atau umrah yang akan datang....Aamiin..Aamiin...Aamiin...
- hjh Jaliah,hj Sahrom dan hjh Maznah

 


KUMPULAN USTAZ MUNIR (29 DAYS HILTON SUITES) – SAUDI AIRLINES

 Assalamualaikum wbt... saya Sharifah Bte Abdullah dari kumpulan hijau (Ust Munir) ingin memberi sedikit maklum balas semasa saya mengerjakan haji yg baru lepas ni...

Saya puas hati dgn layanan yg diberi oleh pegawai2 Shahidah. Lebih2 lagi Ust Munir yg sentiasa bertanya khabar saya kerana saya demam panas & muntah2 semasa di Mekah sehingga terpaksa di drip. Pegawai2 STNT juga cpt bertindak menolong jemaah yg sakit. Baru pertama kali saya mengikuti Shahidah walaupun dah 2x saya mengikuti lain agency, tapi saya rasa sungguh puas hati. In syaa Allah saya akan ikuti Shahidah lagi jika dijemput utk melakukan umrah atau haji di masa hadapan. Saya akan uwar2kan pd keluarga & teman2 tentang perkhidmatan pegawai2 Shahidah yg sabar & tenang sekali.. spt Kak Zaitoon, Mak Kam, Sumini, Fashihah & yg lain2 yg saya tk tau nama mereka. Semoga Shahidah sentiasa beri yg terbaik pd para jemaahnya. Oh ya tak lupa juga pd Ustaz Salam, Ustaz Udin & Ustaz Salman yg bnyk membimbing kami semasa di sana. Mereka ust2 yg cukup sabar.
- Sharifah Bte Abdullah


 KUMPULAN HJH KAMSINAH (29 DAYS HIL TON - OBEROI HOTEL) – SAUDI AIRLINES

 Assalamualaikum. Sepanjang perjalanan Haji aku dgn Shahidah Trv. & semua pegawai sampai ke ustaz n pengarah , aku sangat2 berpuas hati , tak terasa sepanjang lebe 20hari tk sedikit pon aku rindu pada keluarga ..kerana mereka menjadi keluarga .. terima kasih tak terhingga , moga khidmat yg tulus & iklas akan berkekalan utk tetamu Allah yang akan datang . Aamiin.
- Runtik Murtono

Ribuan terima kasih pd Pengarah , ustaz2 & pegawai ..uolls are the best.